פשטידות גבינה עם ירקות עונתיים: המנה שתשדרג לכם את מפגשי החברים!
אז תדעו לכם שאם אתם אוהבים לבשל אבל לא ממש אוהבים להעמיד בישולים מסובכים, הפשטידות האלה הן בדיוק בשבילכם! פשטידות גבינה עם ירקות עונתיים – זה נשמע ממש fancy, וכשבעצם זה כל כך פשוט וטעים! בואו נתחיל.
מה הסוד לפשטידות המושלמות? 3 רכיבים עיקריים!
אל תשכחו, מדינה של פשטידות לא נבנית ביום. הפשטידות האלו מבוססות על הטעמים הכי אמיתיים וטריים, ובשבילן אתם תצטרכו:
- גבינה אגדית: קוטג' או פילדלפיה – מה שיש לכם במקרר (או מה שלא שחררתם על השולחן). ברצינות, דגמתי כל מיני גבינות שמהן ייצא ה"מבורר" האולטימטיבי.
- ירקות צבעוניים: קיץ עכשיו? תכינו קישואים, גזר, פטריות, תרד – תנו לדמיון שלכם להשתולל איתם.
- בצק פלא: לא צריך כאן אמן קונדיטוריה, פשוט להכין תערובת עם ביצים וקמח – וואלה! הבצק מוכן!
איך מכינים את הפשטידות?
1. מניעים את הירקות: קוצצים את כל הירקות שלכם, שימו אותם במחבת עם טיפה שמן עד שהם מתחילים להגיד "טעים".
2. מזמנים את הגבינה: בקערה, מערבבים גבינה עם ביצים, קמח ותיבול – מה שרק בא לכם!?
3. שולחים לתנור: מעבירים לתבנית, מיישרים ומכניסים כבר לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. 30 דקות של קסם – ואתם מוכנים!
שאלות נפוצות על פשטידות גבינה
- האם אני צריך לשטוף את הירקות? ברור, אל תשכחו להזמין אותם לחגיגה בדרכם לתנור!
- אפשר לשים גבינה בולגרית במקום? בהחלט! כל גבינה שתחלום עליה.
- אם אין לי קמח חצי מלא, מה לעשות? להשתמש בקמח רגיל! לא צריך לחיות באי של בריאות כל הזמן.
- עוברים למתכון אחר? לא, רק תעשו את הפשטידות האלו קודם!
ואז מה? איך מתגברים על הגזרות שבאו אחרי הפשטידות?
נו, אז מה אם אכלתם פשטידה או שתיים? הרי בחורף הם מקפצים ומחממים לכם את הלב! יש דרכים קלות לתגבר על האכילה. קחו את זה בקלות – לא שווה לעשות סחבת על פשטידות נהדרות!
אז קדימה! נתחיל להכין את הפשטידות – אני (ורחלי, שכנתכם שגרה ליד) מחכים לשמוע איך יצא! בתיאבון!