קוסקוס מהיר במיקרוגל
מצרכים:
- שקית קוסקוס (500 גרם)
- 2 כוסות מים רותחים
- 1.5 כפיות כורכום
- 1.5 כפיות מלח
- 1.5 כפיות פלפל שחור
- 2 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
- שפכו את הקוסקוס לתוך קערה או כלי המתאים לשימוש במיקרוגל.
- הוסיפו את השמן, הכורכום, המלח והפלפל השחור לקוסקוס.
- מזגו את המים הרותחים על הקוסקוס.
- ערבבו היטב את כל המרכיבים.
- כסו את הקערה באופן חלקי והכניסו למיקרוגל למשך 5 דקות.
- הוציאו את הקערה מהמיקרוגל והמתינו מספר דקות עד שהקוסקוס יתקרר מעט.
- בעזרת מזלג, פוררו את הקוסקוס עד לקבלת מרקם אוורירי.
בתאבון!
מתכון של דורין חסון.