שיפודי סלמון בטריאקי מהירים: ארוחת ערב מוכנה ב-20 דקות

שיפודי סלמון בטריאקי מהירים-ארוחת ערב מוכנה ב-20 דקות

סלמון צרוב בשיפודים על מצע שעועית ירוקה

זמן הכנה: 20 דקות

מצרכים:

  • סלמון:
    • סלמון ללא עור, חתוך לקוביות בינוניות
    • שיפודים קטנים
    • שמן זית
  • רוטב:
    • ½ כוס צ'ילי מתוק
    • 2 כפות רוטב טריאקי/ברביקיו
    • מיץ מלימון אחד
  • תוספות:
    • שומשום שחור ולבן
  • שעועית ירוקה:
    • חבילה שעועית ירוקה שלמה, שטופה ומסוננת
    • 3 כפות שמן
    • מלח
    • פלפל שחור גרוס

מתכונים נוספים

סביצ'ה סלמון מדהים שיגרום לכם להגיד וואו
שניצל קריספי בנינג'ה שיוצא תענוג חבל"ז
שקשוקה תרד מדהימה עם גבינות ושמנת – המנה המושלמת לכל ארוחה

אופן הכנה:

  1. הכנת השיפודים:
    • משפדים 2-3 קוביות סלמון על כל שיפוד.
    • מחממים שמן זית במחבת על אש גבוהה.
    • צורבים את השיפודים 2 דקות מכל צד עד להשחמה.
  2. הכנת הרוטב:
    • בקערה, מערבבים צ'ילי מתוק, רוטב טריאקי ומיץ לימון.
    • טובלים את השיפודים החמים ברוטב מכל הצדדים.
  3. הכנת השעועית:
    • מחממים שמן בסיר.
    • מוסיפים את השעועית ומערבבים כ-5 דקות.
    • מתבלים במלח, פלפל שחור ושומשום (אופציונלי).
    • מבשלים עוד 3 דקות עד שהשעועית מתרככת מעט, אך עדיין פריכה.
  4. הגשה:
    • מסדרים את השעועית הירוקה על צלחת הגשה.
    • מניחים מעל את שיפודי הסלמון.
    • מפזרים שומשום שחור ולבן מעל השיפודים.

בתאבון!

מתכון של איילת שלמה.

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *