מרכיבים:
- 2 בטטות, חתוכות לפרוסות
- 2 גזרים, קלופים וחתוכים לרצועות עבות
- 1/4 כרוב, חתוך גס
- 3 פלפלים חריפים, חתוכים לרבעים
- 2 סלקים, קלופים ופרוסים לפרוסות
- 2 קישואים, חתוכים לרצועות עבות
- 1 פלפל אדום, חתוך לחתיכות גדולות
- 1 פלפל צהוב, חתוך לחתיכות גדולות
- 1 בצל, פרוס לפרוסות
- שמן זית
- 2 כפות סילאן
- פלפל שחור גרוס
- מלח
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מסדרים את כל הירקות בתבנית.
- מזלפים בנדיבות שמן זית וסילאן על הירקות.
- מתבלים בפלפל שחור ומלח לפי הטעם.
- אופים בתנור החם כ-30-40 דקות, או עד שהירקות מזהיבים ורכים.
- מגישים חם ונהנים!
בתאבון!
מתכון של מדי רואקי.