דג מוסר בתנור עם ירקות – מתכון שיגנוב לכם את ההצגה!
אז מה יש לנו פה? דג מוסר – הדג הכי שיקי בים, שיודע איך לחגוג על הצלחת שלכם! אם אתם מחפשים מתכון קל, מהיר ואפילו בריא שיכול להיראות כאילו יצא ממסעדה יוקרתית, הגעתם למקום הנכון. אז יאללה, בואו נתחיל את המסיבה!
מה אנחנו צריכים? 5 מרכיבים פשוטים!
- 1 דג מוסר (מומלץ לסחוט על זה קצת כסף, זה ישתלם לכם!)
- 2 גזר (שיהיה מתוק ומתנשא)
- 1 קישוא (כי כל מנה צריכה קצת ירוק)
- 2 כפות שמן זית (כן, זה מה שהופך את הכל לטעים יותר!)
- תבלינים: מלח, פלפל, כורכום – לא פחות ולא יותר!
שלב 1: הכנת הציוד
לפני הכל, נתחיל בלפנק מישהו בעצם. מחממים תנור ל-200 מעלות. זה רגע שכולם מחכים לו – כשאתם פותחים את התנור, זה כמו להיכנס לארץ האגדות!
שלב 2: חוסכים בזמן!
תביאו את כל החומרים למסדרון הייצור. שוטפים את הדג כמו שצריך, ואז מפזרים עליו מלח ופלפל כמו שאתם יודעים לעשות – בכמות מספיקה שתיתן לו פולחן ראוי!
שלב 3: ירקות – המלך והמלכה של השולחן!
חותכים את הגזר והקישוא לרצועות דקות – כמו שאתם חותכים את הפיתות כשהן טובות מדי! מערבבים את הירקות בקערה עם שמן זית ותבלינים, וזה הזמן לשלוח להם חיבוק מתובל.
שלב 4: שמים הכל בתנור!
הדג בבקשה, ירקות מסביב, ותנור – פעל!. בערך 20-25 דקות ועד שיראה כמו לאום שמסתובב לך בבית.
שאלות ותשובות
ש: האם אני יכול לשים דג אחר במקום מוסר?
ת: כמובן! זה כמו להחליף חליפה – כל אחד ייראה טוב!
ש: כמה זמן צריך לבשל את הדג?
ת: כ-20-25 דקות, אבל מי סופר?
ש: מה אם אין לי קישוא?
ת: השתמשו בכל ירק שיגרום לכם לחייך – מתכון לא חוקי!
ש: יכול להיות שאני אשכח להעביר את המנה מיד לאחר הבישול?
ת: אל תדאגו, אני מבטיחה לכם שהא запах לא ייתן לכם שקט!
ש: איך יודעים מתי הדג מוכן?
ת: אם הוא מתפרק בקלות, מזל טוב – הצלחתם!
בתאבון! אתם מוזמנים לקחת כל ביס ולדמיין את עצמכם במסעדה על הים – רק בלי לשלם את המחיר המופקע.