לחם טחינה מהיר הכנה מתכון ב-5 דקות

לחם טחינה מהיר הכנה מתכון ב-5 דקות

זמן הכנה: 5 דקות זמן אפייה: 20 דקות

מצרכים:

  • חצי כוס טחינה גולמית
  • 2 כפות סילאן
  • 4 ביצים
  • כוס קמח תפוחי אדמה
  • כפית אבקת אפייה
  • חצי כפית מלח
  • מעט שומשום

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, ערבבו היטב את הטחינה והסילאן.
  2. הוסיפו את קמח תפוחי האדמה, המלח ואבקת האפייה וערבבו היטב.
  3. טרפו את הביצים בקערה נפרדת והוסיפו אותן לתערובת שבקערה הגדולה. ערבבו עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה.
  4. שפכו את הבלילה לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
  5. פזרו מעל את השומשום.
  6. הכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואפו כ-20 דקות, או עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכזה יוצא נקי.

טיפ: ניתן להגיש את העוגה חמה או קרה, עם תוספת של סילאן מעל.

מתכון של אורה ארגוב.

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *