מאפינס גבינה מלוחים
מצרכים:
- 1 כוס חלב
- 2 ביצים
- ¼ כוס שמן זית
- 1 כפית גדושה אורגנו יבש
- 1 כפית מלח
- 2 כוסות קמח תופח
- 1 כוס גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת
- מעט קטשופ
- מעט גבינה צהובה או מוצרלה מגוררת (לקישוט)
מאפינס פיצה – חן במטבח
מתכונים נוספים
סלט חסה ותפוחים מתכון נדיר
עוגת טריקולד קלה עם ביסקוויטים שתשגע לכם את החושים
סלט חצילים וגמבה רומני שיגרום לכם לרצות עוד ועוד!
אופן הכנה:
- מערבבים את הנוזלים: בקערה, טורפים יחד חלב, ביצים, שמן זית, אורגנו ומלח.
- מכינים את הבלילה: מנפים את הקמח התופח לקערה גדולה. יוצרים גומה במרכז הקמח ומוזגים לתוכה את תערובת החלב. מערבבים עד לקבלת תערובת כמעט אחידה.
- מוסיפים גבינה: מוסיפים את הגבינה המגוררת ומערבבים עד שהיא נטמעת בבלילה.
- יוצרים מראה שיש: מזלפים מעט קטשופ מעל הבלילה ומערבבים קלות ליצירת מראה שיש.
- אופים: מוזגים את הבלילה לתבניות מאפינס מרופדות במנז'טים. מפזרים מעט גבינה מגוררת מעל כל מאפין.
- אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות צלזיוס במשך 20 דקות, או עד שהמאפינס זהובים.
טיפ: ניתן להוסיף לבלילה תוספות שונות כמו זיתים קצוצים, עגבניות מיובשות קצוצות או עשבי תיבול קצוצים.
מתכון של לינדה לנגנר.