מגולגלות קינדר – המתכון שכולם מדברים עליו!

מגולגלות קינדר - המתכון שכולם מדברים עליו!

המתכון המושלם למגולגלות קינדר

מה כבר אפשר לבקש יותר מקינוח שלוקח את כל הטוב בעולם השוקולד ומגדיל אותו במאות מונים? אז אני כאן כדי לשתף אתכם במתכון המדהים הזה למגולגלות קינדר. מדובר בקינוח ממכר, שמכיל בתוכו ממרח שוקולד עשיר ומרשים, יחד עם תוספות משגעות שיגרמו לכם ללקק את האצבעות. כך שאם אתם מחפשים קינוח שעושה שמח בגוף ובנשמה – הגעתם למקום הנכון!

זמן ההכנה, רמת קושי וכמה מנות

  • זמן הכנה: 30 דקות
  • רמת קושי: בינוני
  • מספיק ל: 6 מנות

הרכיבים הדרושים

לפני שנתחיל, חשוב לציין שהמגולגלות האלה הן סוג קינוח שאתם פשוט לא רוצים לפספס. כל ביס מהן הוא חוויה בלתי נשכחת, והמילוי שלהן הוא אגדי ממש. אז בואו נצלול לרשימת רכיבים! אנחנו צריכים:

  • 250 גרם פירורי ביסקוויטים (כמו ביסקוויטים של מרגרינה)
  • 150 גרם חמאה מומסת
  • 200 גרם ממרח שוקולד קינדר או כל ממרח שוקולד אחר שאתם אוהבים
  • 100 גרם אגוזים קצוצים (אם רוצים דווקא קראנץ’)
  • 200 גרם שוקולד חלב, להמסה על בן מארי (או במיקרוגל)
  • מלח ים לפי הטעם

כמובן שאם יש לכם העדפות אחרות, אפשר להמיר את חומרי הגלם. למשל, אפשר להשתמש בממרח שוקולד אחר או להוסיף תוספות בנפרד. אתם תופתעו לגלות כמה שדרוגים נחשקים תוכלו לבצע.

שלבי ההכנה

עכשיו שהכל מוכן, בואו נתחיל בהכנה! השלבים פשוטים מאוד, אך לאורך הדרך תגלו תהפוכות שמוסיפות למתח.

  1. ממסים חמאה בסיר קטן ומוסיפים לפירורי הביסקוויטים. מערבבים עד שהתערובת אחידה.
  2. מסננים לתוך תבנית מלבנית, ומשטחים בעזרת הידיים בשכבה אחידה.
  3. ממיסים את ממרח השוקולד – ניתן לעשות זאת על בן מארי או במיקרוגל.
  4. יוצקים את השוקולד על שכבת הביסקוויטים ומשטחים בזהירות.
  5. מפזרים אגוזים קצוצים מעל ומקפלים בזהירות.
  6. ממיסים שוקולד חלב וגוללים את הקינוח בתוכו בעזרת כף.
  7. מקפיאים לשעתיים לפחות על מנת שיתייצב.
  8. חותכים למנות בגודל הרצוי ומקשטים עם עוד שוקולד אם רוצים.

כפי שאתם רואים, מדובר בתהליך פשוט מאוד ואפילו מהיר! רק צריך לקחת את הזמן עם המילוי כדי שהשוקולד ייספג בטעמים המדהימים. עכשיו, הגיע הזמן לדבר על שדרוגים תוספות ולאן אפשר להוביל את הקינוח הזה מבחינה יצירתית.

שדרוגים ותוספות

אז הגעתם לשלב שבו קינוח המגולגלות שלכם יכול לעלות מדרגה! ישנם אין ספור תוספות לשדרוג כדי להעביר את המנה לחוויה אחרת לגמרי:

  • אפשר להוסיף פרוסות של בננה בין שכבות הביסקוויט.
  • לגוון עם פרי יער כמו תותים או פטל כדי לתת קונטרסט מתוק ומרענן.
  • לגרסה טבעונית, ניתן להמיר את החמאה בממרח קוקוס או טחינה.
  • שדרגו לשוקולד מריר בעבור חובבי השוקולד החריף.

כמו שאתם רואים, אין סוף לרעיונות. אני ממליץ לנסות להפתיע אותנו כל פעם עם טעמים שונים ולהתנסות עם תוספות שלא חשבתם עליהם פעם!

שאלות ותשובות

מה עושים אם אין לי שוקולד קינדר?
במקום שוקולד קינדר, אפשר להשתמש בממרח שוקולד אחר כמו ממרח לוטוס או נוטלה. זה עדיין יצא מדהים!

אפשר לשים בעמילנים אחרים?
בהחלט! אפשר להשתמש בפירורים אחרים כמו פתי בר או שבבי קוקוס ולקבל טעמים שונים לגמרי.

כמה זמן אפשר לשמור את הקינוח במקפיא?
הקינוח יכול להחזיק כשלושה שבועות במקפיא. אבל אני לא ממליץ לחכות כל כך הרבה זמן… זה ממכר!

איך אני יודע אם הקינוח מוכן?
ברגע שהקינוח מתייצב וקל לחתוך, הוא מוכן להגיש. אתם רוצים לשמור על טקסטורה רכה אבל לא רופפת.

מה עושים אם אני רוצה קינוח אישי יותר?
אתם בהחלט יכולים להכין מגולגלות אישיות על ידי שימוש בשוקולדים קטנים או בצורת מאפינס.

האם אפשר להכין את הקינוח ללא סוכר?
כן! ישנם ממרחים בלי סוכר שניתן להשתמש בהם, אבל שימו לב שהתוצאה תהיה שונה.

מה הכי חשוב לקצת שוקולד על השולחן?
לארוחת קינוח, להשאיר קצת שוקולד צלוי לצד הקינוח – זה המגע המאוד טעים!

מה התפקיד של חמאה מהרשימה?
החמאה מאפשרת לפירורי הביסקוויטים להידבק ולהתייצב בצורה מדהימה, אז אל תוותרו על זה!

איך להגיש את הקינוח?
אני ממליץ להגיש אותו על צלחת עם מסמוס טעים של פירות או עם שמנת מתוקה. פשוט אגדי!

אפשר לשים קינדר אחר במילוי?
כמובן! אפשר לשים קינדר רואש או מלך שהרבה ילדים (ואפילו מבוגרים) אוהבים!

ואחרי כל השאלות, הגיע הזמן לנסות את המתכון המדהים הזה ומוזמנים לחלוק אותו עם החברים שלכם ברשתות החברתיות. תיהנו, ותשתפו אותנו בחוויות שלכם!

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *