סלט כרוב אדום משגע עם תפוחים – חוויה צבעונית בצלחת!
היי שם, חובבי האוכל! אם חשבתם שאין דבר יותר משגע מסלט פשוט… אז הגיע הזמן להכיר את סלט הכרוב האדום עם תפוחים! מדובר בבן הברית המושלם לכל ארוחה, ובטוח שיגנוב את ההצגה. אז תנו לצלחת קנה, כי עכשיו מתחילים!
למה דווקא כרוב אדום?
קודם כל, איך אפשר לא לאהוב את הצבע המהמם שלו? לבהירות הראייה שלכם! וגם, ידעתם שהוא מלא בכל טוב? ויטמינים, מינרלים, ואפילו סיבים תזונתיים – הכנתם פוצצי בריאות, חברים!
מה צריך כדי להתחיל?
- 1/2 כרוב אדום קטן (או גדול, אם אתם בקטע של עודף כרוב!)
- 2-3 תפוחים מתוקים (איזה סוג אתם אוהבים?)
- 1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים (או פריסות קניחה, מה שיש לכם בבית!)
- 1/4 כוס שמן זית
- 2 כפות חומ vinegar בלסמי
- מלח ופלפל לפי הטעם
שלב אחרי שלב – איך מכינים את הקסם?
החיים קצרים! קוטעים את הכרוב לרצועות דקיקות, ומה אם נתחיל להרגיש את המשחק הצבעוני כבר מהשיכבות הראשונות?
אחרי שהעבודה בוצעה, תפסיקו את הנשימות – חותכים את התפוחים לקוביות (כיצד תרצו, לפי הסגנון שלכם, אגב. מצטלמים מצוין!).
איך מוסיפים את הטעמים?
עכשיו רגע, לא לשכוח – מוסיפים את האגוזים. כן, כן, שימו אותם על כמו שף אמיתי! אחרי זה, תערבבו הכל בקערה יחסית גדולה, ותשקלו לעשות ריקוד קטן סביב הסלט, כי הוא קיבל את התשואות שלו!
שאלות ותשובות נפוצות!
ש. אפשר להוסיף גבינה?
תשובה: ברור! גבינת פטה או גבינת מוצרלה יעשו את העבודה נהדר!
ש. מה אם אין לי אגוזים?
תשובה: אל תשברו את הראש! אפשר להשאיר את הסלט בלי או לשים זרעי חמניה או קקאו!
ש. איך שומרים את הסלט?
תשובה: הכניסו למעבה! בין 1 ל-3 ימים, בערך.
ודבר אחרון, לא כדאי לשכוח לקצוץ עוד קצת כרוב לתוך הלב, כי באמת הסלט הזה נוגע בכל הלבבות!
אז קדימה, כנסו למטבח, הצטיינו! חבקו את הכרוב האדום שלכם כמו שהוא – צבעוני ומשוגע! יאללה, בתיאבון!