עוגת גבינה אפויה קרין גורן: המתכון שיהפוך אתכם למומחים!

עוגת גבינה אפויה קרין גורן: המתכון שיהפוך אתכם למומחים!

עוגת גבינה אפויה של קרין גורן: מתכון שיביא אתכם לגן עדן!

אם אתם מחפשים עוגת גבינה אפויה שתעשה לכם טוב על הנשמה ותסגור את הפינה המתוקה של כל ארוחה, הגעתם למקום הנכון! עוגת גבינה של קרין גורן היא לא סתם מתכון – זהו טקס! בחייכם, אתם לא רוצים לפספס את זה!

מה עושים?(שאלות חשובות!)

אז קודם כל, לפני שאנחנו מתחילים, יש לי כמה שאלות אליכם:

  • איך יודעים שהעוגה מוכנה? – כאשר היא קפיצית אך לא רוטטת!
  • צריך לשים רסק תפוחים? – רק אם אתם במצב רוח “בריאותי”!
  • אפשר להוסיף שוקולד? – למה לא? שוקולד עושה את הכל טוב יותר!

אלו הם מרכיבי העוגה שאי אפשר בלי!

מרכיבים:

  • 500 גרם גבינת מסקרפונה
  • 250 גרם גבינת שמנת
  • 1 כוס סוכר (אבל אל תתחילו לגלגל עיניים, זה כיף!)
  • 3 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • מעט קמח (למעוניינים בנגיעה של דחיסות)

איך מתחילים? הכנה בקלות!

שימו לב, ההכנה הזו קלה כמו פנקייקים בבוקר:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. זה הזמן להפעיל את המכשיר הקסום הזה!
  2. מערבבים את הגבינות והסוכר עד שזה נהיה כמו קרם רך שהשמיים יזילו עליו דמעה!
  3. מוסיפים את הביצים אחד-אחד, ובסוף את הווניל, כמו כוכב קולנוע!!!!
  4. אם אתם בקטע, ניתן להוסיף קמח. אני אומרת שזה לגמרי לא חובה.

אופים ואוכלים!

עכשיו יוצקים את התערובת לתבנית ואופים! תנו לזה בערך 40-50 דקות לשבת בגן עדן של החום. תוודאו שהמרכז סגור אבל לא יבש – שמרו על זה קצת לח!

והתוצאה?

אחרי שתוציאו את העוגה מהתנור, תנו לה להתקרר קצת. זה תמיד המבחן הקשה ביותר, אבל כה קשה לאכול עוגת גבינה חמה!

כיצד מגישים?

נעשה לכם חיים קלים – הסוד הוא פשוט לפזר על העוגה אבקת סוכר או שכבת פירות טריים, יכול להיות גם רוטב שוקולד אם אתם רוצים באמת להפתיע את האורחים.

ובכן, שמי קרין גורן, אתם יודעים מה לעשות! תזכרו לשמור מקום לעוגה המושלמת הזו – אתם ובטן שלכם תודו לי מאוחר יותר 🙂

ותשובה לסוף-דובדבן:

האם אפשר להכין את זה מראש? – ברור! זה הולך להיות עוד יותר טעים למחרת!

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *