עוגת מייפל בחושה: מתכון קל ופשוט שכולם אוהבים

עוגת מייפל בחושה: מתכון קל ופשוט שכולם אוהבים

איך עושים עוגת מייפל בחושה שתסנוור את האורחים?

היי, חובבי הבישול!

אז החלטתי להפתיע את המשפחה עם עוגת מייפל מתוקה וטעימה – ובכן, זה היה או עוגה או לשבת ולאכול ממרח שוקולד עם כפית (שזה גם לא רע). מה שהתחיל כהרפתקה במטבח, הפך לסיפור הצלחה! אני אומרת לכם, מי צריך קינוח מעודן כשיש את הכוח של המייפל?

מה אנחנו צריכים כדי להתחיל?

מרכיבים:

  • 2 כוסות קמח
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1/2 כוס מייפל (שיהיה איכותי, כן? לא מייפל מזויף כמו החבר הזה מהשוק)
  • 1/2 כוס שמן (מישהו אמר "אולטרה בריא"?!)
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס חלב
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 1/2 כפית קינמון (לשמירה על ריח טוב בפה)
  • קמצוץ מלח

שלב 1: ערבוב ערבוב ערבוב!

תחילה, קחו קערה ושימו בה את כל החומרים היבשים – קמח, סוכר חום, סודה לשתייה, קינמון ומלח. לאחר מכן, בקערה נפרדת, חברו את כל החומרים הרטובים: מייפל, שמן, ביצים וחלב. לא לשכוח לערבב כמו שצריך, כי אי אפשר להכין עוגה בלי להתחיל ללכלך את עצמך! זה חלק מהקסם.

שאלות נפוצות:

  • מה לעשות אם אין לי מייפל? אפשר להשתמש בסירופ אגבה, אבל זה לא אותו דבר…
  • אפשר להוסיף Nuts? בהחלט! זה יהפוך את העוגה לעשירה יותר.

שלב 2: לחפש את תבנית האפייה

מצאנו תבנית? יופי! עכשיו יש לשמן אותה. כן, זה נכון, לשמן! מחפשים להניח 180 מעלות בתנור ונותנים לתבנית את הזמן שלה להתלטש. כשהתנור מחמם את עצמו, מוזגים את התערובת לתוך התבנית. זה כבר מתחיל להריח טוב, נכון?

שלב 3: אפייה ו… סבלנות!

נאפו במשך 40 דקות או עד שכשאתם דוקרים את העוגה עם קיסם והקיסם יוצא יבש. בזמן הזה, תסבלו ואולי תתחילו לשורר שירים על העוגה שלכם.

והאחרון: התענגות!

תנו לעוגה להתקרר קצת, ואם אתם ממש בקטע, אפשר להוסיף טיפה מייפל מלמעלה. מה שאומר שהאורחים שלכם הולכים להשתגע! אין ספק, עוגת המייפל הזאת לא תישכח.

שאלות אחרונות:

  • מה אפשר לשים במקום ביצים? אם אתם צמחוניים, תוכלו להשתמש בחצי בננה מעוכה.
  • האם העוגה הזו קלילה? למען האמת, היא קצת רכה, אבל מי אמר שצריך ללא קלוריות?

יאללה, עכשיו תתחילו לבשל! העוגה הזאת מוכנה לתת לכם מחמאות כמו של שף מקצועי. תהנו!

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *