המתכון המושלם לפאי אגוזים הכי קל וטעים שיש!
מתכון באדיבות: ציפורה דרור
מצרכים:
לבצק:
- 100 גרם מחמאה (רכה)
- 2 כוסות קמח
- ½ כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 שקית סוכר וניל
לתוספת:
- 150 גרם אגוזים או פקאנים
- סירופ מייפל (לאחר אפיה, כ- ½ כוס סירופ מייפל אמיתי או כמה שאוהבים)
אופן ההכנה:
- ערבבו את כל מרכיבי הבצק יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
- שטחו את הבצק בתבנית עגולה (תבנית פאי 26 או תבנית אלומיניום עגולה בגודל דומה).
- סדרו מעל את האגוזים.
- הכניסו לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך שעה.
- לאחר שהפאי מוכן, שפכו מעל סירופ מייפל בנדיבות ונערו את התבנית כך שהסירופ יגיע לכל חלקי העוגה.
- מומלץ להקפיא.