פבלובה אישית בכוס: המתכון המדהים שכולם מדברים עליו!

פבלובה אישית בכוס: המתכון המדהים שכולם מדברים עליו!

פבלובה אישית בכוס – המתכון שיעשה לך חשק לעוד!

סליחה על טעות, נכון שמדובר בעדינות וביצועים אלגנטיים? אז זהו, שאת הפבלובה הזו אפשר להכין בלי לצאת מהבית, והיא גם תיראה טוב על השולחן, וגם תגרום לאורחים שלך לפצות פה כמו דג קוויאר! לא גזירת גיל, אבל הרי פבלובה זה קלאסה! אז בואו נתחיל!

למה לבחור בפבלובה אישית?

לאחרונה הבנתי שכשיש פבלובה אחת גדולה, כולם מתנהגים כאילו זה האחרון על הצ planet. אז מה אם החלה הזו אישית? זה תענוג נעים! כנראה שכשהיא בכוס, כולם מרגישים כאילו הם מקבלים את הפבלובה במיוחד בשבילם. מובן שזה יפה, טעים ומפנק!

מה תצטרכו?

  • 3 חלבונים (אחלה צורת לפנק את העור!)
  • 1 כוס סוכר (סוכר שווה חיים)
  • 1 כפית חומץ (שוב, לא תאמינו כמה חומץ יעזור לך)
  • 1 כפית קורנפלור (במשך שעות המידות יראו מדויקות)
  • שמנת מתוקה להקצפה (כי אנחנו בתהליך הזה)
  • פירות טריים – תותים, קיווי, פירות יער – תביאו מה שיש!

אתם בטח שואלים: איך מתחילים?

נכון, זו השאלה החשובה. את החלבונים יש להקציף עם המטרפה עד שיתקבל קצפת רכה. ואז אפשר להוסיף לאט לאט את הסוכר. אל תיבהלו, הזמן הזה ירגיש כמו נצח, אבל נכון שאחר כך יהיה מדהים!

השלב הבא – קונצנזוס חומצי!

לאחר מכן נוסיף את החומץ ואת הקורנפלור, עד שהמרקם יתייצב. שפכו את המסה על נייר אפייה, ובואו לא נשכח לעצב לה צורת כוסות. תלוי בכישרון שלכם – זה יכול או להיראות מדהים או כמו משהו שאפילו עכברים לא יוותרו עליו.

ואחר כך?

נכניס לתנור (100 מעלות) למשך שעה. זה הזמן לעשות פסק זמן לעצמך – תיהני ממשהו טעים או נגני הפייבוריט שלך ברקע!

איך לקשט את הפבלובה?

לאחר שהתקררה, הקציפי שמנת מתוקה והניחי על כל פבלובה כזו לבה שמנתוריה. עיטורי פירות זה כמו ללבוש שמלה חדשה – זה עושה את ההבדל!

שאלות שיכולות לעלות

  • מה אפשר לשים במקום חומץ? – אפשר לשים מיץ לימון.
  • מתי ידוע שיש בעיה עם הקצפת? – אם החלבונים מתפרקים, זהו סופו של עידן!
  • איזה פירות כדאי לבחור? – תותים, כמובן. הם כמו שפה חדשה ללב!
  • נכון שהכנת פבלובה בכוס לוקחת יותר זמן? – כמעט. זה הפחדים שלנו שגורמים לנו להרגיש כך.

אז לטעום, להנות, ולזכור – על כל כוס פבלובה מדויקת, מגיעות לפחות 3 שאגות של "יואו, זה טעים!"

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *