פטוצ'יני – המנה שתעשה לך קריז הפסטה!
אה, הפטוצ'יני… אלה לא רק רצועות פסטה אלא מסע של טעמים! כשאני מדוברת על פטוצ'יני, אני מדברת על חוויית טעמים שמגעת לך לנשמה (או לפחות לבטן, שזה לא פחות חשוב)! אז אם יצאתם רעבים למסעדה האיטלקית האחרונה שלכם ועדיין לא קיבלתם את הפטוצ'יני שאתם חולמים עליו, הגעתם למקום הנכון! בואו נכין את זה בבית!
מה צריך בשביל המנה המעולה הזו? 6 מצרכים פשוטים!
- 250 גרם פטוצ'יני (לא, לא המצה מהסופר!)
- 2 כפות שמן זית (כי כל פסטה צריכה שמן זית, כן?)
- 3 שיני שום קצוצות (לנשמה, כאילו)
- 300 גרם פירות ים (אם אתם חובבי ים, זה בדיוק בשבילכם!)
- 1 כוס שמנת מתוקה (למה זה טוב? שהכל יהיה טעים!)
- מלח ופלפל לפי הטעם (למה לא?)
איך מכינים את הפטוצ'יני? פשוט כמו זה!
אוקי, זמן להכין את הדבר הזה! קודם כל, במים רותחים, נבשל את הפטוצ'יני לפי ההוראות על האריזות. בזמן שזה קורה, בעת הכנת המנה יודעים – תכינו מקום לשום שלכם! המבשלים של למרוח שלו במטבח!)
בקופסה נפרדת (כן, אנחנו שונים), נחמם את שמן הזית ונוסיף את השום הקצוץ. נ sauté עד שהשום מתחיל לרחרח את הבית שלכם. ואז, נוסיף את פירות הים, נבשל יחד עד שהן מתחילות להתברר (כי אין הרבה דברים מבאסים יותר מכשהן מגעילות).
עכשיו, הגיע הזמן להוסיף את השמנת. ערבבו הכל היטב עד שהשמנת מצפה כל פינה של הפטוצ'יני!
מתי אני יכול לאכול את זה? האם זה כשר?
שאלות נפוצות!
- אנחנו רגישים לגלוטן, אפשר לעשות את המתכון הזה עם פסטה ללא גלוטן? בהחלט! ישנן פסטות מדהימות ללא גלוטן!
- אני לא אוהב פירות ים, יש חלופה? כן! תוסיפו עוף או קוביות טופו!
- האם אתה יכול להכין את זה בוואקום? אם יש לך מכונת ואקום, למה לא?
- האם זה מתכון שאפשר להכין מראש? בהחלט! הפטוצ'יני יכול לחכות במקרר והוא רק יקשור יותר!
הופה! עכשיו כשבאמת הצלחתם להכין פטוצ'יני כמו מקצוען, למה שלא תזמינו חברים או משפחה, שיתעכבו על איזה כוס יין ותוכלו סופסוף להרגיש כמו שף חלומות? בתיאבון!