קוסקוס במיקרו הכי מהיר והכי טעים

קוסקוס במיקרו הכי מהיר והכי טעים

קוסקוס מהיר במיקרוגל

מצרכים:

  • שקית קוסקוס (500 גרם)
  • 2 כוסות מים רותחים
  • 1.5 כפיות כורכום
  • 1.5 כפיות מלח
  • 1.5 כפיות פלפל שחור
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

  1. שפכו את הקוסקוס לתוך קערה או כלי המתאים לשימוש במיקרוגל.
  2. הוסיפו את השמן, הכורכום, המלח והפלפל השחור לקוסקוס.
  3. מזגו את המים הרותחים על הקוסקוס.
  4. ערבבו היטב את כל המרכיבים.
  5. כסו את הקערה באופן חלקי והכניסו למיקרוגל למשך 5 דקות.
  6. הוציאו את הקערה מהמיקרוגל והמתינו מספר דקות עד שהקוסקוס יתקרר מעט.
  7. בעזרת מזלג, פוררו את הקוסקוס עד לקבלת מרקם אוורירי.

בתאבון!

מתכון של דורין חסון.

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *