קוסקוס מרוקאי במיקרו – מתכון מהיר

קוסקוס מרוקאי במיקרו

קוסקוס במיקרו – המתכון שיגרום לכם להתבאס שפספסתם עד עכשיו!

מתכון זה לקוסקוס במיקרוגל הוא דרך קלה ופשוטה להכין קוסקוס בבית. הוא דורש רק ארבעה מרכיבים פשוטים וזמינים, והוא יכול להיות מוכן בתוך 8 דקות בלבד.

המתכון של: איילת אליהו

קצת על המתכון: קוסקוס הוא מאכל מסורתי פופולרי במזרח התיכון, צפון אפריקה ודרום אירופה. הוא עשוי מסולת דגנים, בדרך כלל סולת חיטה, המבושלת באדים. קוסקוס הוא מקור טוב לסיבים תזונתיים, חלבון וסידן. עם המתכון הזה, תוכלו להכין קוסקוס מושלם בבית בתוך זמן קצר.

מצרכים:

  • 3 כוסות סולת
  • רבע כוס שמן
  • כפית מלח
  • 3 כוסות מים חמים

אופן הכנה:

  1. ערבבו את כל המצרכים בקערה.
  2. הוסיפו את המים החמים, ערבבו שוב, והכניסו למיקרוגל למשך 7 דקות.
  3. הוציאו את הקערה, פוררו את הקוסקוס במזלג, והחזירו למיקרוגל למשך 5 דקות נוספות.
  4. הוציאו את הקערה, פוררו שוב את הקוסקוס במזלג, וכשהוא מתקרר מעט, סננו אותו במסננת של קוסקוס.

טיפים:

  • אם אתם רוצים קוסקוס דק יותר, הוסיפו כוס מים נוספת.
  • אם אתם רוצים קוסקוס עבה יותר, הוסיפו כוס סולת נוספת.
  • אם אתם רוצים להוסיף טעם לקוסקוס, תוכלו להוסיף לתערובת התבלינים האהובים עליכם, כגון כמון, פפריקה או ג'ינג'ר.

וריאציות ושיפורים:

  • תוכלו להשתמש בסוגים אחרים של סולת, כגון סולת חיטה מלאה או סולת כוסמין.
  • תוכלו להוסיף לקוסקוס ירקות מבושלים או טריים, כגון גזר, פלפלים או ברוקולי.
  • תוכלו להגיש את הקוסקוס עם ירקות, בשר, דגים או גבינות.

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *