קרקרים פריכים בטירוף – לא תאמינו כמה קל להכין

קרקרים מלוחים פריכים בטירוף

מצרכים:

  • 3 וחצי כוסות קמח
  • ¾ כוס שמן
  • ¾ כוס מים
  • כפית מלח
  • תוספות לבחירה: קצח, מלח גס, שומשום או זעתר

 

הוראות הכנה:

  1. מערבבים את הבצק: בקערה גדולה, ערבבו את הקמח, השמן, המים והמלח עד לקבלת בצק אחיד.
  2. מרדדים ומתבלים: רדדו את הבצק על נייר אפייה לעובי דק. פזרו בנדיבות את התוספות שבחרתם על הבצק.
  3. חותכים ואופים: חתכו את הבצק למשולשים או לריבועים. אפו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דקות, או עד שהבצק מזהיב קלות. שימו לב לא לאפות יתר על המידה.

טיפ: ניתן לגוון את התוספות לפי טעמכם האישי. נסו שילובים שונים כמו רוזמרין קצוץ, פפריקה מעושנת או גבינה מגורדת.

מתכון של גילה מוגמי.

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *