10 סודות על דמפלינג שכולנו צריכים לדעת

10 סודות על דמפלינג שכולנו צריכים לדעת

דמפלינג: מאפה ממולא שיביא אתכם לגן עדן!

שלום, חברים! מה יש לדעת על הדמפלינג? רק שזו התשובה לכל השאלות הקיומיות של החיים – מה לאכול היום? איך לסמן "מבער" על התפריט? איך לעשות רושם על האורחים ללא מאמץ? אז שימו עצמכם על הכיסאות כי אני הולכת ללמד אתכם להכין דמפלינגים שם הבישול מתמזג באומנות! שימו לב, הממולאים האלה מתאימים לכל מצב רוח – בודדים או בתוך סיר, עם רוטב או גם בלי!

למה דמפלינג?!

אז בשביל מה דמפלינג? הסיבה הראשונה היא שהם טעימים להפליא, השנייה היא שהם קלים להכנה, והשלישית – מי לא אוהב אוכל שהממולא ממש מחבק אותו? עמדו למבחן, תנסו.

איך מכינים את האורחים לרגע הגילוי

  • חומרים שמהם תמצקו את שמיכת הממולא (בצק) – 2 כוסות קמח, 1/2 כוס מים חמים.
  • למילוי – 200 גרם בשר טחון, בצל קצוץ, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
  • רוטב (שיהיה לכם במה לצלול) – סויה ושום קצוץ.

שלב 1: בצק הדמפלינג – איך להכין את הכוכב!

אז מה עושים? פשוט לערבב את הקמח עם המים עד שהבצק יתאחד. קחו אותו ותחבקו אותו בכמה שקיות ניילון כדי שינשום טוב. שימו בצד למשך 20 דקות (בזמן הזה תספיקו לראות פרק של סדרה שאתם אוהבים, אכלו משהו קטן).

השלב הראשון במילוי – להחיות את הבשר!

מועכים את הבשר היטב עם הבצל, פטרוזיליה, מלח ופלפל. טעים זה טוב, אך כאשר המילוי מתמזג, זה נהיה נהדר!

השלב הסופי – דמפלינגים ב בתנור!

  • מרדדים את הבצק לעלה דק (בהצלחה שלא תדבקו) וחותכים לעיגולים.
  • מניחים מהמלית במרכז כל עיגול.
  • מקפלים את העיגול בצורה חמודה – הדמפלינגים צריכים להרגיש כמו פינוק כשאתם סגורים!

ושאלות שעלו לי בראש בזמן ההכנה!

  • אפשר למלא בזה כל מה שאני רוצה? בהחלט! תנו לדמיון שלכם לרוץ!
  • מה עושים אם הבצק יבש? טיפה מים לא יזיקו.
  • האם אפשר להקפיא דמפלינגים? בטח! הם תמיד יתחבקו לך מפשירים.

בתיאבון! ואם לא טעמת מימיך משהו טוב יותר מזה, כדאי להתחיל להזמין את הפגישה עם לבסוף לישראל, כי אתם הולכים להתמכר!

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *