עוגת סולת של סבתא עם קינמון: סוד הקסם!
נכון, יש עוגות שמיועדות לשדרג את ימי כיף, אבל עוגת סולת של סבתא עם קינמון היא זו שמעבירה את כל תחושת החום והאהבה שמגיעות יחד עם מתיקות המסורת. אז איך מכינים עוגה כזו שתחמם את הלב ותגרום לכם לרצות ללקק את הצלחת? בואו נצלול יחד לממלכה המתוקה!
מה צריך כדי להתחיל?
- 1 כוס סולת
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס יוגורט
- 1/2 כוס שמן
- 3 ביצים
- 1 שקית אבקת סודה לשתייה
- 2 כפיות קינמון
אוקי, מה עושים עם כל זה? שימו לב!
קודם כל, תדליקו את התנור על 180 מעלות – הוא מחכה לכם! עכשיו, בואו נוסיף קצת כיף לתהליך:
שלב 1: לערבב את החומרים!
שימו את כל החומרים היבשים בקערה – סולת, סוכר, אבקת סודה וקינמון. לאחר מכן, הוסיפו את הביצים, היוגורט והשמן וערבבו היטב! כמו שיחה טובה עם חברה, תנו לכל החומרים להכיר אחד את השני.
שלב 2: הטריק הסודי!
כשהעיסה חלקה, Pour it מתוך הקערה לתוך תבנית משומנת. ההרגשה היא כמו שהכנסתם מסיבת הפתעה לתבנית!
שלב 3: לתנור!
עכשיו, הכניסו לתנור למשך 40-45 דקות. אם אתם רוצים לבדוק אם העוגה מוכנה, תעשו את הבדיקה השגרתית עם הקיסם. אם הוא יוצא יבש – יש לכם עוגה! אם לא, תנו לה עוד 5 דקות.
שאלות ותשובות:
- ש: האם אפשר להחליף את הסולת בקמח?
ת: אפשר, אבל זו לא תהיה אותה חוויה – הזכרו, סולת = קסם! - ש: האם חילזר ווינגריט ילדים עושים בעוגה?
ת: אם רוצים להפחיד את הילדים, בואו נקרא לעוגה “העוגה עם הקינמון המפחיד”. - ש: יש רעיון לקישוט?
ת: עוגה עם אבקת סוכר מעל תמיד תיראה נהדר!
בתיאבון! כנראה שתתמכרו לעוגת הסולת הזו! 🧁 אם הצלחתם, אל תהססו לשתף את החוויה – סבתא תשמח לשמוע!