מצרכים:
- חצי שקית תרד קפוא, מופשר וסחוט היטב
- 100 גרם גבינה מלוחה
- 200 גרם גבינת טובורג
- חצי מיכל גבינה לבנה
- מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15%
- חופן גבינה צהובה מגורדת
- 3 ביצים
- מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- רבע כפית אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה, מערבבים את התרד הסחוט עם הגבינות המלוחה, טובורג ולבנה. מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
- מוסיפים את הביצים והשמנת לבישול ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- משמנים היטב תבנית אפייה ויוצקים לתוכה את התערובת.
- אופים בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת (בערך 30-40 דקות).
- מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני ההגשה.
בתאבון!
מתכון של מדי רואקי.