סודות עוגת סברינה: המתכון המנצח

סודות עוגת סברינה המתכון המנצח

סברינה ברוטב רום

זמן הכנה: כ-30 דקות זמן אפייה: כ-20-25 דקות

מצרכים:

לעוגה:

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 4 ביצים, מופרדות

לרוטב:

  • 4 כוסות מים
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 1/2 בקבוק תמצית רום
  • 1 כפית תמצית וניל

לקצפת:

  • 1 מיכל קטן שמנת מתוקה צמחית
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כף סוכר

אופן ההכנה:

  1. מקציפים את החלבונים: בקערת המיקסר, מקציפים את החלבונים עם כוס סוכר בהדרגה, עד לקבלת קצף גבוה ויציב.
  2. מוסיפים את שאר המרכיבים: מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים, השמן והקמח בהדרגה, עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. אופים את העוגה: מרססים תבניות בשמן ואופים בתנור שחומם מראש ל-170-180 מעלות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
  4. מכינים את הרוטב: בסיר רחב, מרתיחים את המים והסוכר. לאחר שהסוכר נמס, מוסיפים את תמצית הרום ותמצית הוניל ומערבבים.
  5. טובלים את העוגה: לאחר האפייה, טובלים את הסברינה ברוטב החם.
  6. מקציפים את השמנת ומקשטים: מקציפים את השמנת המתוקה, אינסטנט פודינג הוניל והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מקשטים את הסברינה בקצפת ודובדבנים.

בתאבון!

מתכון של הילה ליברטי.

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *