סלט ירוק עם רוטב סילאן וחרדל: מתכון מנצח!

סלט ירוק עם רוטב סילאן וחרדל מתכון מנצח!

סלט ירוק עם רוטב סילאן וחרדל – כי לפעמים סלט זה לא רק על ירקות!

היי חברים! מי מכם שואל את עצמו “מה אוכלים היום?” פשוט, תעצרו לרגע ותחשבו – סלט ירוק! איזו הקלה זה לקום בבוקר, לפתוח את המקרר ולגלות שיש לכם כמה עלים ירוקים מבולגנים שממתינים שתקפצו עליהם. היום אני זורמת עם סלט ירוק מענג עם רוטב סילאן וחרדל שיהפוך את הארוחה שלכם ליותר מעניינת, בדיוק כמו הקלטות של הזמרים של פעם.

חומרים: מה צריך בשביל הסלט המושלם?

אז בואו נתחיל מהרשימה – כמו במסיבת הפתעה, כדאי להיות מוכנים! תכינו:

  • חבילה של ירקות ירוקים: חסה, רוקט, תרד – אתם יודעים, מה שמדבר אליכם
  • מלפפון קטן – ואם הוא עקום? אז מה? פחות פוטוגני, יותר טעים!
  • גזר אחד – לא סורגים אותו, רק חותכים
  • אגוזי פקאן קצוצים – למי שאוהב את הקראנץ' הזה
  • לחם רגיל או פיתה – על הדרך, אפשר לקלות טיפה. שיהיה טעים!

רוטב סילאן וחרדל – טוויסט טעים!

ומה עם הרוטב? הרי סלט בלי רוטב זה כמו חופשה בלי שיזוף! אתם צריכים:

  • 3 כפות סילאן – זה יוסיף מתיקות ובכלל יהפוך את החיים ליותר מתוקים
  • 2 כפות חרדל – תן איזה פוש חזק לסלט
  • 2 כפות שמן זית – כי מי משאיר את השמנוז’ הזה מאחורה?
  • מיץ מחצי לימון – חיים קצרים, תן לסלט פרץ חומציות!

איך מכינים את הסלט?

הכנה? חמש דקות גג. פשוט ממש:

  1. לחתוך את כל הירקות ולשים בקערה ענקית (כמו חיים לפני דיאטה).
  2. לשפוך את הרוטב ואולי אפילו לרקוד קטע קצר סביב הקערה – זה יעזור!
  3. לערבב טוב טוב. רוצים סלט אחיד, לא אחד עם "חבר'ה עלים".
  4. לפזר אגוזי פקאן מעל – כי באמצע השבוע צריכים קצת נצנצים!
  5. ולבסוף, אם רוצים – להוסיף לחם קלוי בצד.

שאלות נפוצות? בקש הקראה

  • האם אפשר לשים תוספות נוספות? תשובה: בהחלט! גבינה בולגרית יכולה להיות נאה!
  • איפה אפשר לקנות סילאן? תשובה: בכל סופר, זה לא כמו לחפש את הקרם לנעליים של סבא.
  • אם אין לי חרדל, אפשר להחליף? תשובה: אפשר, אבל אל תבואו אליי בטענות אם זה לא ייצא טעים.

ובסופו של דבר, סלט ירוק עם רוטב סילאן וחרדל הוא לא רק בריא, אלא גם פּוֹקֵר חורף! תנסו אותו ואולי, אולי תצליחו לשכנע את עצמכם שכמה עלים ירוקים יכולים לעשות את העבודה. בתיאבון!

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *