סלט כרוב אדום משגע עם חמוציות – כי לא כל סלט חייב להיות משעמם!
אם אתם חושבים שסלטים זה משעמם, חכו שתכירו את המתכון הזה! אני מדברת על סלט כרוב אדום שיש לו כוח לעשות שידוך בין חומרי גלם שונים. אגב, את החומר החמוץ (חמוציות, אני מדברת עליך) הוא מכניס בווליום גבוה, אז תתכוננו! תופסים כוס מים (או יין?) ונצא לדרך!
מה נצטרך? הרצף של המצרכים הכי מדליקים!
- 1/2 ראש כרוב אדום – חתוך דק.
- 1/2 כוס חמוציות מיובשות – כי כל סלט צריך קצת חריפות!
- 1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים – שאז יראו כאילו אנחנו שפים מקצועיים.
- 1/4 כוס שמן זית – כי כולנו יודעים שזה הרוטב המנצח!
- 3 כפות חומץ בלסמי – מחבר את כל העסקים!
- מלח ופלפל – זה חתול עדין, לא שוויצרים!
- שיניים דקות של מצב רוח טוב – אל תשכחו את זה!
איך מכינים? זה ממש קל – או שלא?
אז אוקי, קחו את הכרוב האדום, ותתחילו לקצוץ אותו כמו שאתם קוטעים קשרים לא רצויים. רוצים שהוא יהיה דק? תעשו האק ושימו את המזלג האחד על השני! עכשיו, נוסיף את החמוציות והאגוזים וניתן דיי הרבה תנועה. אנחנו לא רוצים שהסלט יתעורר בקצב של עכברים!
איך מכינים את הסלט הזה ברוטב הקסם?
מערבבים את שמן הזית עם החומץ בלסמי, מוסיפים מלח ופלפל – אה, כאן אני כבר עושה את הכשרון שלי, להרגיש כמלכה בממלכה הקולינרית! אני יודעת, אני יודעת, זה נראה קל, אבל תהיו זהירים! דמיינו את הכנת השולחן: התענגו על החיים, שנייה לפני שהולכים לישון כמו מלכה!
שאלות ותשובות – אטרקציה לשעת תה?
- ש: אפשר לשים במקום חמוציות משמשים?
ת: בהחלט, אבל תכינו את עצמכם לגמישות קריטית! - ש: סלט מתאמצים להכין?
ת: ממש לא! תוך 10 דקות אתם מצטלמים עם הסלט! - ש: מה הכי כיף בסלט הזה?
ת: הוא עושה סלטים לפי ההתלהבות שלכם – אם אתם מתלהבים, הוא מתלהב! - ש: האם הוא טוב פחות אם משאירים אותו במקרר?
ת: אה, זה כבר כמו ליטול זיוף, תנסו לקבל טעימה נחמדה ולאכזב!
אז למה אתם מחכים? תכינו את סלט הכרוב המהמם הזה, ותכנסו לתודעת האוכל ברגע! אל תשכחו להתרגש ותהנו מכל ביס!