עוגת שיש תפוזים ושוקולד מתכון הורס

עוגת שיש תפוזים ושוקולד מתכון הורס

עוגת שיש תפוזים ושוקולד

זמן הכנה: 15 דקות זמן אפייה: 40-45 דקות סה"כ: כ-60 דקות

מרכיבים:

  • 4 ביצים
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 3/4 כוס מיץ תפוזים
  • 1 כוס שמן
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים (נוסף)
  • 2 כפות קמח (נוסף)

מתכונים נוספים

עוגת מייפל פרווה ללא מיקסר בטעם מדהים
עוגת שיש בחושה עם נוטלה: המנה המושלמת לכל אירוע
עוגת שוקולד של פעם כמו של סבתא – המופלאה והמרגשת ביותר!

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-170-180 מעלות.
  2. משמנים תבנית 24 ס"מ ומניחים נייר אפייה בתחתית.
  3. בקערה גדולה, מקציפים יחד ביצים וסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
  4. מוסיפים בהדרגה שמן ו-3/4 כוס מיץ תפוזים, תוך כדי הקצפה.
  5. מוסיפים את הקמח התופח בהדרגה ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
  6. מחלקים את התערובת לשתי קערות.
  7. לקערה אחת מוסיפים 2 כפות קמח (זו תהיה התערובת הלבנה).
  8. לקערה השנייה מוסיפים את הקקאו ו-1/4 כוס מיץ תפוזים (זו תהיה התערובת החומה).
  9. יוצקים כף מהתערובת הלבנה למרכז התבנית.
  10. יוצקים כף מהתערובת החומה מעל התערובת הלבנה.
  11. חוזרים על הפעולה לסירוגין, עד שכל התערובות בתבנית.
  12. בעזרת סכין, יוצרים ספירלה בתערובת.
  13. אופים במשך 40-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי.
  14. מצננים בתבנית לפני שפורסים ומגישים.

בתאבון!

מתכון של הילה ליברטי.

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *