פשטידת תרד וגבינות מתכון ב-5 דקות

פשטידת תרד וגבינות ב-5 דקות

מצרכים:

  • חצי שקית תרד קפוא, מופשר וסחוט היטב
  • 100 גרם גבינה מלוחה
  • 200 גרם גבינת טובורג
  • חצי מיכל גבינה לבנה
  • מיכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15%
  • חופן גבינה צהובה מגורדת
  • 3 ביצים
  • מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • רבע כפית אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

  1. בקערה גדולה, מערבבים את התרד הסחוט עם הגבינות המלוחה, טובורג ולבנה. מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט.
  2. מוסיפים את הביצים והשמנת לבישול ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. משמנים היטב תבנית אפייה ויוצקים לתוכה את התערובת.
  4. אופים בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת (בערך 30-40 דקות).
  5. מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני ההגשה.

בתאבון!

מתכון של מדי רואקי.

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *