שניצל טופו: הדרך לצלחת בלי להרגיש אשמה!
אז אתם יודעים שאם הגיע יום שישי, זה הזמן למתכון שמזמין את כולם למטבח! הפעם הכוכב שלנו הוא שניצל טופו. כן, כן, שמעתם נכון! טופו, שהוא יורת על הפייסבוק מ-20 אלף המתכונים ההם של טבעוני. לא תאמינו, אבל זה יותר טעים ממה שזה נשמע.
מה צריך? (וגם מה לא צריך!)
- טופו – 400 גרם
- Breadcrumbs (פירורי לחם) – cup אחד
- קמח חומוס – ½ cup
- תיבול: מלח, פלפל, פפריקה ופולו – מה שיש לכם בבית!
- שמן למח frying – תסיימו את הבקבוק!
איך מכינים שניצל טופו כאילו שהטלפון ביד?
קודם כל, אנחנו צריכים להתחיל במילת הקסם: סחיטת הטופו! תמלאו מים בקערה, תוסיפו את הידע שלכם (ועוד כמה בצקים), ואז תחזיקו את הטופו עדי שהוא יתחיל לשמוע את השיר של דה וויקנד – Can't Feel My Face. זהו, הטופו מוכן לצלילה!
אחר כך חותכים את הטופו לפרוסות דקות (שימו לב לא לחתוך את האצבעות, כבר קרה לי).
לאיזו ציפוי אתם מתכוונים?
עכשיו זה הזמן להכין את הציפוי: בקערה מסוימת שמים את הקמח חומוס, אם אתם רוצים להרגיש כמו אוכלספורטאים אז תוסיפו גם קצת אבקת שום. בקערה השנייה – פירורי לחם. זה הזמן לצלוט לשניצל טופו שישקול עצמאות!
ומה עם הטיגון? רגע רגע!
חום שמן בישול, כמו חושבים על זה שיצא טופו—לוחצים על כפתור העניין הזה. מכניסים את הפרוסות ליצירה שלכם ואחרי כ-4-5 דקות, הם יתחילו להיראות ממש כמו שאניצל… רק בלי העוף. כאילו, אתם מבינים את הבדיחה?
שאלות נפוצות:
- ש: אפשר לשים את השניצל בתנור?
- ת: כן! זה ידרוש 20 דקות על 180 מעלות בשביל טופו פריך וקל.
- ש: מה עושים אם יש טופו פשוט משעמם?
- ת: תוסיפו תבלינים, דללו את הביישנות!
- ש: האם זה מתאים ליום שישי חגי?
- ת: תגררו את הסבתא בפנים, זה יערים עניין!
- ש: האם אפשר להשתמש בטופו בטמפרטורת החדר?
- ת: אם זה התקבל לא מגניב, קחו טופו אחר!
אז קדימה, תצוטטו להמחיש את הרגע הייחודי הזה, כשהשניצלים שלכם מעלים חיוך לכל בני הבית. שניצל טופו: טעים, קליל ומלא באהבה!