מצרכים:
- 1 חציל (בינוני, ללא פגמים וקמטים)
- 1 כף קורנפלור
- 1 כפית מלח (או לפי הטעם)
אופן ההכנה:
- חותכים את החציל לעיגולים, ולאחר מכן כל עיגול חותכים לחצי.
- מפזרים מלח על החתיכות ומניחים אותן במסננת למשך שעה.
- לאחר מכן מעבירים לנייר סופג ומייבשים היטב.
- מכינים ציפוי:
- מערבבים קורנפלור עם מלח בצלחת.
- טובלים את חתיכות החציל בתערובת ומנערים בעדינות.
- טיפ: אפשר לשים את הקורנפלור והחצילים בתוך שקית, לנער היטב ולחסוך זמן.
- מחממים שמן לטיגון חצי-עמוק (כמו לשניצל) ומטגנים את החצילים עד להשחמה וקריספיות מושלמת.
- מניחים את החצילים על נייר סופג לספיגת עודפי שמן ומגישים חם.
יוצר המתכון: מלי מאירוב