עוגיות חמאה ושוקולד ב-5 דקות
מתכון קל ומהיר לעוגיות חמאה ושוקולד נהדרות, מושלם לרגעים בהם מתחשק משהו מתוק.
זמן הכנה: 5 דקות זמן אפייה: 7 דקות סה"כ: 12 דקות
מצרכים:
- 200 גרם חמאה (או תחליף חמאה לפרווה)
- 3 כוסות קמח
- 1 כוס סוכר
- 1 כפית פודינג וניל
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 ביצים גדולות (L)
- 2 כפות גדושות אבקת שוקולית
אופן ההכנה:
- בקערה גדולה, ערבבו את כל המצרכים בעזרת מערבל חשמלי עד לקבלת תערובת פירורית.
- לושו את התערובת בידיים עד לקבלת בצק אחיד ורך.
- חממו תנור ל-200 מעלות.
- צרו מהבצק כדורים קטנים ושטחו אותם מעט לצורת עוגייה.
- הניחו את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אפו את העוגיות בתנור שחומם מראש למשך 7 דקות, או עד להזהבה קלה.
- הוציאו מהתנור והניחו לעוגיות להתקרר על התבנית.
טיפ: ניתן לגוון את העוגיות על ידי הוספת שוקולד צ'יפס, אגוזים קצוצים או צימוקים לבצק.
מתכון של שובל.