זמן הכנה: 10 דקות זמן אפייה: 30 דקות
מצרכים:
- 500 גרם חזה עוף פרוס דק ושטוף
- 2 ביצים בינוניות
- מעט מלח ופלפל שחור
- ½ כוס פירורי לחם
- 1 כף שומשום
- ספריי שמן
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה אחת, טורפים את הביצים עם מעט מלח ופלפל שחור.
- בקערה שנייה, מערבבים את פירורי הלחם עם השומשום.
- טובלים כל פרוסת חזה עוף בביצה הטרופה, ולאחר מכן בפירורי הלחם.
- מניחים את השניצלים המצופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- מרססים את השניצלים קלות בספריי שמן.
- אופים בתנור שחומם מראש למשך 30 דקות, או עד שהשניצלים מזהיבים ומוכנים.
מתכון של לילך טייב.