פשטידת קישואים ובצל עם גבינת פטה שאי אפשר לפספס!

פשטידת קישואים ובצל עם גבינת פטה שאי אפשר לפספס!

פשטידת קישואים ובצל עם גבינת פטה – מתכון קליל ומפנק!

כשמחפשים מה להכין לארוחת ערב, פשטידת קישואים ובצל היא תמיד רעיון טוב! זה פשוט, מהיר, והסיכוי שהילדים (או בני הזוג) יסרבו לאכול אותו – קלוש בהחלט! האם אתם מוכנים לגלות מה הסוד של פשטידת הקיץ הזו? לא צריך להיות שף מנתן כדי ליהנות ממנה – רק רצון טוב וקצת אהבה.

המצרכים – מה אנחנו צריכים?

  • 2 קישואים גדולים (או 4 קטנים, תלוי בכמה שאתם אוהבים)
  • 1 בצל בינוני, קצוץ דק
  • 100 גרם גבינת פטה מפוררת
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס קמח חיטה
  • מלח, פלפל שחור, כמון (אם בא לכם להיות adventurous)
  • שמן זית לשימון המחבת

אופן ההכנה – קל ובסיסי!

אז נתחיל בהכנה. קודם כל, קלפו את הקישואים וגרדו אותם בסכין. אם יוצר לכם יותר מדי נוזלים, אל תהססו לסחוט אותם! האיומים הכי גדולים שלכם כאן – הקישואים הסגורים במים שיביאו לכם פשטידה מדוללת.

שום בלגן!

אחרי שסחטתם את הקישואים, קחו קערה גדולה, ושימו שם את הקישואים המגורדים, הבצל הקצוץ, הגבינה, הביצים, הקמח, והעונות לפי טעמכם. תערבבו הכל טוב טוב עד שזה יתחבר.

איך מבשלים את הפשטידה?

שימו מעט שמן זית על מחבת בגובה בינוני ותחממו אותה. כשחם, קחו כף מהתערובת והניחו במחבת, ולחצו מעט כדי שזה יישאר שטוח. כך תיצרו ערימות קטנות של טעם. אחרי 3-4 דקות, כשזה מזהיב, הפכו לצד השני. סה"כ זה צריך לקחת סביב 10 דקות לסיים את הכל.

שאלות ותשובות!

  • האם יש אפשרות להשתמש בגבינה אחרת? בהחלט! גבינת מוצרלה או גבינת צפתית יעשו את העבודה.
  • האם זה מתכון Vegan? לא כל כך… אבל אתם יכולים להחליף את הביצים ב"רסק תפוחים" אם יתמזל מזלכם.
  • מה קורה אם אין קמח? אפשר להשתמש בקמח תפו”א או לתפוס את אותן השקיות שגם יש בהם פנקייקים!
  • אפשר להכין מראש? בהחלט! תכינו ותשמרו במקפיא.

אז לכולם – בנג'ימן! פשטידת קישואים ובצל עם גבינת פטה מוכנה רק לבריאות… והכי חשוב, תהנו מכל ביס! אל תשכחו שגם לקישואים אכפת מהאהבה שלכם. זה לא פחות חשוב!

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *