חצילים מטוגנים קריספיים – התוספת שתגרום לכולם לשאול איך הכנתם! 🍆✨

חצילים מטוגנים מתכון מדהים

מצרכים:

  • 1 חציל (בינוני, ללא פגמים וקמטים)
  • 1 כף קורנפלור
  • 1 כפית מלח (או לפי הטעם)

אופן ההכנה:

  1. חותכים את החציל לעיגולים, ולאחר מכן כל עיגול חותכים לחצי.
  2. מפזרים מלח על החתיכות ומניחים אותן במסננת למשך שעה.
    • לאחר מכן מעבירים לנייר סופג ומייבשים היטב.
  3. מכינים ציפוי:
    • מערבבים קורנפלור עם מלח בצלחת.
    • טובלים את חתיכות החציל בתערובת ומנערים בעדינות.
    • טיפ: אפשר לשים את הקורנפלור והחצילים בתוך שקית, לנער היטב ולחסוך זמן.
  4. מחממים שמן לטיגון חצי-עמוק (כמו לשניצל) ומטגנים את החצילים עד להשחמה וקריספיות מושלמת.
  5. מניחים את החצילים על נייר סופג לספיגת עודפי שמן ומגישים חם.

יוצר המתכון: מלי מאירוב

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *