פאי אגוזים שלא תרצו לפספס! 😱🤤

פאי אגוזים מתכון קל

המתכון המושלם לפאי אגוזים הכי קל וטעים שיש!

מתכון באדיבות: ציפורה דרור

מצרכים:

לבצק:

  • 100 גרם מחמאה (רכה)
  • 2 כוסות קמח
  • ½ כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל

לתוספת:

  • 150 גרם אגוזים או פקאנים
  • סירופ מייפל (לאחר אפיה, כ- ½ כוס סירופ מייפל אמיתי או כמה שאוהבים)

אופן ההכנה:

  1. ערבבו את כל מרכיבי הבצק יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. שטחו את הבצק בתבנית עגולה (תבנית פאי 26 או תבנית אלומיניום עגולה בגודל דומה).
  3. סדרו מעל את האגוזים.
  4. הכניסו לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות למשך שעה.
  5. לאחר שהפאי מוכן, שפכו מעל סירופ מייפל בנדיבות ונערו את התבנית כך שהסירופ יגיע לכל חלקי העוגה.
  6. מומלץ להקפיא.

מתכונים נוספים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *