פחזניות פרווה במילוי קרם וניל – מתכון שיגרום לכם להיסחף!
אז תרשו לי להציג לכם את נשק יום הדין שלי – פחזניות פרווה במילוי קרם וניל! כן, כן, אתם קראתם נכון. מדובר באחד המתכונים הכי קלילים, טעימים ומרשימים שיש. ואל תדאגו, לא צריך להיות שף מקצועי בשביל זה. כל אחד יכול! אז בואו נתחיל.
מה צריך כדי להכין פחזניות? קבלו את הרשימה!
- 1 כוס מים
- ½ כוס שמן (לא, לא שמן זית, שמן רגיל)
- 1 כוס קמח מנופה
- ½ כפית מלח
- ½ כפית סוכר (כן, כדי להמתיק את החיים)
- 3 ביצים (או 4 בקטע רציני)
לחומרי קרם הווניל:
- 1 כוס חלב (פרווה, כמובן)
- ¼ כוס סוכר
- 2 כפות קורנפלור
- 1 כפית תמצית וניל (או 2 אם אתם אוהבים את הריח)
- 1 כף מרגרינה (כן, זה חשוב!)
איך מכינים את הפחזניות? קל כמו לדרוך על בננה!
אז צעדים פשוטים, שלב ראשון – מרתיחים מים עם שמן. ברגע שהם רותחים, מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים היטב עד שהתערובת מתאחדת. נכון שזה פשוט?! רגע, אל תשכחו לדחוף את המלח והסוכר לשם, הם הכוכבים האמיתיים כאן!
שלב שני – מכבים את הלהבה ומוסיפים ביצים אחת אחת, תוך ערבוב. כן, זה כמו לרקוד הורה, רק בלי הצעדים המסובכים. התוצאה? עבה אך רכה, כמו מסיבת חומוס גארניש בערב שישי.
שאלות תועלתיות שיעזרו לכם בדרך!
- למה צריך לשים ביצים? כי הן עושות את הקסם – הפחזניות מתנפחות ומקבלות נפח!
- איך יודעים שהן מוכנות? כשנשארות במבחן הטעם או שהן זהובות!
- איזה קרם הכי מתאים למילוי? קרם הווניל הדליל שלי, זה מה!
- אם לא אוהבים וניל, מה עושים? אם רוצים, אפשר להתנסות עם שוקולד או קקאו!
עכשיו, הכינו תבנית עם נייר אפייה, מלאו את התערובת בשקית זילוף או סתם עם כפית – תוססו פחזניות בגודל של פינג פונג על התבנית.
אופים וממלאים!
אופים בחום של 200 מעלות עד שהן זהובות ויפות. ובינתיים מכינים את הקרם: בישול החלב עם הסוכר, הוספת הקורנפלור, והקפיצה עם הווניל! בסוף, ממלאים את הפחזניות בעזרת שקית זילוף, ואפילו אפשר לסדר עליהן קצת אבקת סוכר כדי לעשו את זה אפילו יותר נוצץ!
אז זהו, חברים! אני בטוחה שעם המתכון הזה תגרמו לכולם לעמוד בתור למטבח. שיהיה בתיאבון! 🍽️